ກັບໄປ Apex

ບັນຊີ ແລະ ຂໍ້ມູນ

ລຶບບັນຊີ Apex ຂອງເຈົ້າ

ເຈົ້າສາມາດລຶບບັນຊີ Apex ແລະ ຂໍ້ມູນທັງໝົດໄດ້ທຸກເວລາ — ໂດຍກົງໃນແອັບ ຫຼື ສົ່ງອີເມວຫາພວກເຮົາ.

ໃນແອັບ (ທັນທີ)

  1. ເປີດແອັບ Apex (iOS, Android ຫຼື getapex.live) ແລະ ເຂົ້າສູ່ລະບົບ.
  2. ໄປທີ່ ການຕັ້ງຄ່າ.
  3. ແຕະ “ລຶບບັນຊີຂອງຂ້ອຍ” ແລ້ວແຕະອີກຄັ້ງເພື່ອຢືນຢັນ.

ບັນຊີ ແລະ ຂໍ້ມູນຂອງເຈົ້າຈະຖືກລຶບທັນທີ ແລະ ເຈົ້າຈະຖືກອອກຈາກລະບົບ.

ທາງອີເມວ

ເຂົ້າແອັບບໍ່ໄດ້ບໍ? ສົ່ງອີເມວຫາພວກເຮົາຈາກທີ່ຢູ່ທີ່ເຊື່ອມກັບບັນຊີຂອງເຈົ້າ ດ້ວຍຫົວຂໍ້ “ລຶບບັນຊີຂອງຂ້ອຍ”. ພວກເຮົາຈະຢືນຢັນຄຳຮ້ອງຂໍ ແລະ ລຶບບັນຊີ ແລະ ຂໍ້ມູນພາຍໃນ 30 ມື້.

ສົ່ງອີເມວຫາຝ່າຍຊ່ວຍເຫຼືອ · support@getapex.live

ສິ່ງທີ່ຖືກລຶບ

  • ໂປຣໄຟລ໌ ແລະ ລາຍລະອຽດບັນຊີ (ຊື່, ອີເມວ, ລະຫັດຜ່ານ)
  • ການເຝິກ, ໂປຣແກຣມ, ຄວາມກ້າວໜ້າ ແລະ ຮູບຮ່າງກາຍ
  • ຂໍ້ມູນໂພຊະນາການ, ການນອນ ແລະ ຊີວະມິຕິ ລວມທັງຂໍ້ມູນຈາກອຸປະກອນສວມໃສ່
  • ການສົນທະນາ ແລະ ປະຫວັດກັບໂຄ້ຊ AI
  • ໂພສ, ຄຳເຫັນ ແລະ ການຕິດຕາມໃນຊຸມຊົນ

ສິ່ງທີ່ອາດຖືກເກັບໄວ້

ສະເພາະບັນທຶກທີ່ກົດໝາຍກຳນົດໃຫ້ພວກເຮົາເກັບໄວ້ ເຊັ່ນ ໃບແຈ້ງໜີ້ການຊຳລະເງິນ ຕາມໄລຍະເວລາທີ່ກົດໝາຍກຳນົດ. ການລຶບແມ່ນຖາວອນ ແລະ ບໍ່ສາມາດຍົກເລີກໄດ້.

ການສະໝັກສະມາຊິກ

ການສະໝັກສະມາຊິກທີ່ຈ່າຍຜ່ານເວັບໄຊຈະຖືກຍົກເລີກອັດຕະໂນມັດ. ການສະໝັກສະມາຊິກທີ່ຊື້ຜ່ານ App Store ຫຼື Google Play ຖືກຮຽກເກັບເງິນໂດຍ Apple ຫຼື Google — ຍົກເລີກໃນການຕັ້ງຄ່າບັນຊີ store ຂອງເຈົ້າ.

ນະໂຍບາຍຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ · support@getapex.live